Durere în învățământ! A murit o apreciată profesoară din Botoșani

Învățământul botoșănean este din nou în doliu după ce o apreciată profesoară a trecut la cele veșnice. Cătălina Melniciuc, profesoară de enegleză la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, a murit, duminică, lăsând multă durere în urma sa. Ani de zile, cadrul didactic a luptat cu boli crunte, iar într-un final, acestea i-au învins trupul.

Era cunoscută ca fiind un dascăl devotat și iubitor, care ar mai fi avut multe de oferit. Avea doar 48 de ani și era omul care găsea mereu puterea să zâmbească, în ciuda faptului că bolilor îi măcinau ușor-ușor trupul.

„Un suflet bun, sensibil si luptator, dar mai ales un adevărat om, care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc si apoi pe sine! Timp de ani de zile a luptat de n ori cu bolile crunte care i-au iesit in cale si le-a biruit, dar… de aceasta data trupul firav si epuizat de atata suferinta si incercare, nu a mai rezistat in ciuda dorintei sale de a trai. Drum lin spre cer, draga noastra Catalina, unde ” nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit”! Reintalnirea noastra va avea loc in viata vesnica! Milostivul Dumnezeu sa te primeasca in Imparatia Sa! Multa putere si sincere condoleante: fiicei, sotului, surorii, mamei si intregii familii”, este mesajul unei prietene a acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *