Primul agent economic din Botoșani care a chemat DSP să-i vaccineze angajații împotriva COVID-19

Foto: Digi24.

Primul agent economic din județul Botoșani, care a solicitat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani să trimită personal medical pentru vaccinarea angajaților unității este Formens. Vineri, cadrele medicale se vor deplasa la unitatea respectivă, unde au solicitat vaccinarea în jur de 240 de persoane angajate.

„Ne vom deplasa cu personal de la Direcția de Sănătate Publică pentru  a vaccina la acest agent economic și mai avem agenți economici care urmează săptămâna următoare să vaccinăm personalul”, a precizat directorul DSP Botoșani.

Companiile cu mulți angajați, din județul Botoșani, pot face solicitări pentru ca personalul să fie vaccinat la locul de muncă. Autoritățile susțin că o astfel de imunizare este posibilă în companiile unde sunt 70- 80 de solicitări pentru vaccinare. De la începutul campaniei de vaccinare, au mai fost angajatori care au solicitat imunizarea angajaților.

Vaccinare la serviciu! Companiile cu zeci de angajați din Botoșani pot solicita ca aceștia să fie vaccinați la locul de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *