El este individul din Botoșani care umbla cu cuțitul la el și a înjunghiat un bărbat în fața unui bar

Individul din județul Botoșani, care umbla cu un cuțit la el, și a înjunghiat un bărbat în fața unui bar, duminică, este Constantin Lupu. Bărbatul, de 40 de ani, fusese eliberat din Penitenciar de câteva zile și acum riscă să se întoarcă din nou la închisoare deoarece, pentru fapta sa, s-a ales cu un nou dosar penal pentru tentativă de omor.

Vă reamintim că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Unţeni, a fot înjunghiat de un fost deținut în urma unui scandal care a avut loc, duminică, într-un bar din localitatea Mănăstireni. Totul ar fi pornit de la faptul că agresorul, un bărbat de 40 de ani, i-ar fi cerut victimei să-i ofere o bere, iar pentru că aceasta a refuzat, în fața barului, a scos un cuţit, cu care umbla la el, și l-a înjunghiat în zona inimii.

Speriați, clienii barului au sunat la 112, iar un echipaj de poliție și unul de ambulanță au ajuns de urgență la locul respectiv. Rănitul a fost dus la spital. Din fericire, nu i-au fost atinse organele vitale, iar starea sa de sănătate este bună.

Polițiștii l-au găsit și pe agresor, însă acesta era în continuare pus pe scandal și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-l potoli. Individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Scandal la Botoșani! Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui bar. Motivul este halucinant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *