Scandal la Botoșani! Un bărbat a fost înjunghiat în fața unui bar. Motivul este halucinant!

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Unţeni, a fot înjunghiat de un fost deținut în urma unui scandal care a avut loc, duminică, într-un bar din localitatea Mănăstireni. Totul ar fi pornit de la faptul că agresorul, un bărbat de 40 de ani, i-ar fi cerut victimei să-i ofere o bere, iar pentru că aceasta a refuzat, în fața barului, a scos un cuţit, cu care umbla la el, și l-a înjunghiat în zona inimii.

Speriați, clienii barului au sunat la 112, iar un echipaj de poliție și unul de ambulanță au ajuns de urgență la locul respectiv. Rănitul a fost dus la spital. Din fericire, nu i-au fost atinse organele vitale, iar starea sa de sănătate este bună.

Polițiștii l-au găsit și pe agresor, însă acesta era în continuare pus pe scandal și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-l potoli. Individul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta fusese eliberat din Penitenciar de doar câteva zile.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *