Drama unui viitor preot din Botoșani! Mihai a primit o veste cumplită din partea medicilor

Un tânăr de 23 de ani, din județul Botoșani, trăiește o dramă cumplită. Ciobanu Ionut-Mihai este un tânăr cântăreț la biserica din satul Slobozia, comuna Cordareni, un tânăr abandonat de mama și crescut de bunica, care suferă de o malformație la ambele picioare – picior varus equin congenital bilateral.

Mihai este absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox Sfântul Ioan Iacob Dorohoi, promoția 2018. Înduioșați de povestea lui, oamenii au donat 15.000 lei pentru ca acesta să își facă investigațiile necesare și operația pentru a merge normal.  Din pacate, in urma controalelor și investigațiilor efectuate la Iași și București, medicii au ajuns la concluzia că nu sunt sanse post-operatorii de recuperare și nu riscă nimeni să efectueze operatii chirurgicale, care i-ar putea face mai mult rau decat bine lui Mihai, și inclusiv sa numai poata păși nici măcar că până acum, asa strâmb și clătinat, existând riscul sa ramana imobilizat într-un scaun cu rotile. Nici macar portul ghetetor ortopedice nu îl mai ajuta pe Mihai, deoarece acestea trebuiau purtate în copilarie, iar singură lui sansa rămân recuperările medicale și fizioterapia.

E foarte grea și dureroasa boala pe care o duce pe umeri Mihai, iar că o veste și mai grea mi-a zis că are în gura aproape toata dantura stricata și trebuie să facă în jur de 15 extracție și apoi pusă o lucrare dentară. Nu stia daca are voie să cheltuie bani și sa-si poată repara dantura…A zis ca el ii strângea pentru o casuta a lui daca operatia nu se mai poate efectua nefiind recuperabilă. Cu banii pentru intervenții chirurgicale,Mihai își va repara dantura și va merge în continuare la medici pentru fizioterapie, iar casuta rămâne un vis pentru el…Dacă se oferă cineva din cabinetele stomatologice să-l ajute pe Mihai sa-si repare dantura va rog dati-ne de stire. Tel: 0757139794 Simona Elena. Noi am luptat sa-l ajutam pe Mihai sa poata merge normal și să numai aibe dureri. Din pacate nu întotdeauna totul se termina cu bine, si din pacate aceste intervenții chirurgicale nu se pot face deoarece sunt prea multe riscuri.La aflarea acestor veștii Mihai a fost internat de urgență la psihatrie cu diagnosticul de tulburare anxioasa, dar acum mulțumită medicilor și bunului D-zeu starea lui de sănătate este buna”; spune Simona Elena Suhan.

Orice relatii si ajutor la numerele de telefon:

Mihai Ciobanu: 0740.689.642;
Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii
Telefon:0757139794

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *