Apel umanitar pentru un tânăr de 22 de ani din Botoșani. Absolvent de seminar, Mihai trece printr-o situație extrem de grea și are nevoie de ajutor

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Slobozia, comuna Cordăreni, trece printr-o situație extrem de dificilă și are nevoie de ajutor. Mihai Ionuț Ciobanu este absolvent al Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfantul Ioan Iacob” Dorohoi, promoția 2018. A fost crescut doar de bunici de la varsta de 7 ani. Mihai Ciobanu a primit diagnosticul crunt la nastere: malformatie ambele picioare- picior varus equin congenital bilateral.

De-a lungul copilariei au survenit mai multe intervenții chirurgicale, alungire parti noi și ghips-uri, dar se pare ca acest chin nu a luat sfârșit și Mihai trebuie să continuie investigațiile medicale, operațiile chirurgicale prin care i se vor pune placa metalică și șuruburi, recuperări medicale și are nevoie de ajutor financiar pentru a putea merge pe picioarele sale. Aceste intervenții chirurgicale se vor face la Bucuresti la recomandarea medicului specialist, fiind operatii foarte grele, cu recuperare medicală.

Mihai a mai făcut un apel umanitar în luna august 2020, dar suma strânsă de banutii a fost una insuficienta.

Mihai Ciobanu este cântăreț la biserica din Parohia satului Dumeni, județul Botoșani si nu-și dorește decât să poată merge pe picioarele sale, sa înceteze durerile crancene și să ajungă preot de mănăstire în viitor.


Cu lacrimi în ochi mi-a spus că el este balbait dar atunci când cântă în corul bisericii ca un har dumnezeiesc, se intampla o minune și balbaitul dispare. Nu are o situație financiară foarte bună, Mihai doarme în aceași camera cu bunicii pe soba, nu are un pat al lui și si-ar dori foarte mult sa aibe o cămăruță a lui. Are un venit lunar de 350 lei reprezentând un ajutor de handicap pe care și l-a făcut în luna mai 2020, neștiind că are acest drept cu anii în urma, având aceasta boala din copilărie. Mihai ar mai avea nevoie de haine mărimea L-XL și incaltaminte lejeră mărimea 41, pijamale si cele necesare pentru Spital. Necesar i-ar fi și un scaun cu rotile, atunci cand se va interveni chirurgical cu care sa se poata deplasa. Mihai are nevoie de ajutorul nostru, deoarece are de facut investigatii chirurgicale la inima si picioare, RMN si apoi dupa aceste analize va fi programat la operatie”, spune Simona Elena.

Puteti dona în contul deschis pe numele

CIOBANU IONUT MIHAI deschis la BCR:RO92RNCB0044167946410001(cont in lei) si RO54RNCB0044167946410006( euro)

Pentru mai multe informatii și detalii il puteți contacta pe Mihai la nr.tel 0040740689642.

Simona Elena tel. 0762225673

VOLUNTARI DOROHOI : 0759572934 (Robert A.) si 0757942249( Vlad A.)

FOTO Un tânăr din Botoșani, absolvent de seminar teologic, are nevoie urgentă de ajutor

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *