Detalii cutremurătoare în cazul copilelor din Botoșani abuzate sexual de tatăl vitreg. Cea mare fusese violată și de tatăl natural. Ce a făcut individul ca să scape

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul copilelor din Botoșani, care au fost abuzate sexual de tatăl vitreg. În timp ce pe cea de 16 ani, individul o mângâia în zonele intime, pe cea mai mică, de 13 ani, o viola de doi ani.

Cea mare fusese violată și de tatăl său natural, spun surse din anchetă, dar apoi bărbatul s-a sinucis. Mama acesteia trăia în concubinaj, la Văculești, cu un individ din Dorohoi, care a început să profite de cele două copile ale femeii.

Botoșăneanul care și-a violat cele două fete vitrege, în vârstă de 13 și, respectiv, 16 ani, nu acceptă arestarea preventivă. Vasile Cobzariu a contestat măsura de arestare preventivă dispusă, joi, de Judecătoria Dorohoi și cere să fie pus în libertate.

Bărbatul de 48 de ani, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol in formă continuată si agresiune sexuală in formă continuată, a făcut contestație la Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime.

Inițial, în data de 29 martie 2021, botoșăneanul a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună.

Botoșăneanul care și-a violat fetele vitrege nu acceptă arestarea preventivă. Cere să fie pus în libertate

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *