Botoșăneanul care și-a violat fetele vitrege nu acceptă arestarea preventivă. Cere să fie pus în libertate

Botoșăneanul care și-a violat cele două fete vitrege, în vârstă de 13 și, respectiv, 16 ani, nu acceptă arestarea preventivă. Vasile Cobzariu a contestat măsura de arestare preventivă dispusă, joi, de Judecătoria Dorohoi și cere să fie pus în libertate.

Bărbatul de 48 de ani, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol in formă continuată si agresiune sexuală in formă continuată, a făcut contestație la Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime.

Inițial, în data de 29 martie 2021, botoșăneanul a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună.

 

Tatăl din Botoșani, care și-a violat fiica de 13 ani aproape doi ani, a fost arestat. Vezi cine este individul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *