Tatăl din Botoșani, care și-a violat fiica de 13 ani aproape doi ani, a fost arestat. Vezi cine este individul!

Botoșăneanul de 48 de ani, din Dorohoi, care și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, și a pipăit-o pe cealaltă de 16 ani, a fost arestat pentru 30 de zile după o decizie a Judecătoriei Dorohoi. Vasile Cobzariu este  cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol in formă continuată si agresiune sexuală in formă continuată.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, pe 12 mai, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Inițial, în data de 29 martie 2021, bărbatul de 48 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună”, a precizat Nenișcu.

Omul are două fete vitrege și două naturale. Mama se afla în familie în toți acești ani în care copila a fost violată.

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat a întreținut relații sexuale cu fiica vitregă de 13 ani, timp de aproape doi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com