VIDEO Depresie fatală! O femeie s-a aruncat în faţa trenului

O femeie din localitatea Sârca a ales să îşi curme viaţa într-un mod şocant. Aceasta s-a aruncat în faţa trenului, ieri în jurul orei 11. Mecanicul trenului Iaşi – Cluj a observat o persoană care s-a aruncat în faţa locomotivei şi a anunţat autorităţile feroviare, scrie Ziarul de Iasi.

De asemenea, la faţa locului a fost trimis un echipaj medical care nu a mai putut face nimic pentru victimă, deoarece rănile au fost prea grave. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au început cercetările.

„În jurul orei 11.30, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că trenul interregio Iaşi – Cluj a surprins şi accidentat o femeie. În urma acestui accident feroviar a rezultat decesul persoanei. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului femeii“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *