Percheziții domiciliare în municipiul Botoșani, la persoane bănuite de trafic ilicit de animale. Un funcționar public, vizat de anchetă

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare, miercuri, trei mandate de percheziție domiciliară, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, perchezițiile au fost efectuate la persoane din municipiul Botoșani bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic ilicit de animale de companie, fals material comis de un funcționar public, fals materiale comis de persoană privată, uciderea animalelor, abuz de animale și exercitarea abuzivă a unei profesii.

”În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza, respectiv terminale mobile și cartele de telefonie mobilă, precum și mai multe înscrisuri. Întreaga documentație urmează a fi înaintată autorităților italiene, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Nenișcu.

Perchezițiile au fost efectuate la solicitarea autorităților din Italia,.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *