Botoșaniul ajută! Sute de bătrâni au avut ce pune pe masa de Paște datorită campaniei „Ajută un bunic”

Poate nu sunt botoșănenii cei mai bogați oameni din România, dar cu siguranță sunt cei mai inimoși. Iar acest lucru îl demonstrează din plin atunci când răspund pozitiv oricărei campanii de ajutorare inițiată de polițista de frontieră filantrop, Simona Elena. Campania „Ajută un bunic”, demarată înainte de Paște a făcut ca sute de bătrâni, dar și familii cu copii, să aibă ce pune pe masă de Paște.

Nu sunt oameni care și-au bătut joc de viața lor. Sunt botoșăneni care au muncit o viață, dar acum, la bătrânețe, pensia abia le ajunge de medicamente și mulți preferă să își achite facturile și dacă le mai rămân bani, mai cumpără mâncare, dacă nu fac foamea. Alții nici măcar de o pensie mizeră nu se pot bucura. Au muncit la câmp, în gospodării, au ținut păsări, animale, dar acum nu mai au putere de muncă și nici sprijin de nicăieri.

„Datorită generozității și implicării multor oameni cu suflet mare, si a turor celor care ati donat, am reușit și anul acesta, cel de-al doilea an al Campaniei ,,Ajuta un bunic,, prin Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii să ducem cozonaci, pâine, pască, mâncare calda și pachete cu alimente pentru masa de Paște pentru 2000 de familii cu bunici și copilași care nu stiau gustul la o ciocolatica din 20 de locații din judetul Botoșani (Dorohoi, Dumbravita, Dragalina, Cristinesti, Damileni,Dumeni, George Enescu,Arborea, Havarna, Pomarla, Racovat, Barancuta, Cosula, Oneaga,Hilisau Horia, Hilisau Crisan, Broscauti, Botoșani, Manastirea-Doamnei, Curtesti,)”, spune Simona Elena.

Cei care vor să contribuie la campaniile umanitare desfășurate de Simona Elena, pot face donații în conturile
RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22
deschise pe numele Asociației Simona Elena și Voluntarii deschise la Banca Transilvania.
Puteti dona in continuare, pentru a putea să ajutam si-n tot restul anului, nu doar de Paște sau Craciun pe bunicii singuri și cei mai puțin norocoși care nu au ce pune pe masa și nu-și permit din pensiile lor prea mici.
Dragi oameni buni, cu sprijinul și implicarea dumneavoastră am reușit și anul acesta, în ciuda dificultăților create de pandemie, să desfășurăm campania ,, Ajuta un bunic,, prin care încercăm să aducem bucurie și speranță cu ocazia sărbătorilor pascale. Vă suntem recunoscători pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că împreună, prin astfel de acțiuni, reușim să le oferim bunicilor dragostea și iubirea de care au atata nevoie. Totodată dam o lecție importantă tuturor: Lecția dăruirii și a implicării în comunitate”,spune Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *