FOTO! Campanie de ingienizare a străzilor din municipiul Botoșani. Strada Pacea, măturată și spălată

Amplă acțiunea de curățare a întregului tronson de pe strada Pacea, luni, în prezența primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Societatea Urban Serv a desfășurat ativități de răzuire la rigolă, curățare, măturat, spălat cu jet sub presiune și aspirat pe sensul de mers spre Bulevardul George Enescu, se arată într-o informare a Primăriei Botoșani. Acțiunea a implicat și angajații de la Nova Apaserv, care au decolmatat gurile de canal.
Toată această campanie se desfășoară și sub supravegherea reprezentanților Poliției Locale, întrucât, pentru ca tronsonul să poată fi curățat în mod corespunzător, șoferii trebuie să găsească alte spații pentru a-și parca autoturismele. În teren a fost și primarul Cosmin Andrei, care s-a asigurat astfel acțiunea de igienizare produce efectele dorite atât de administrație cât și de botoșăneni, se precizează în informarea Primăriei.
Astfel de acțiuni vor avea loc și pe celălalt sens de mers de pe strada Pacea.

One thought on “FOTO! Campanie de ingienizare a străzilor din municipiul Botoșani. Strada Pacea, măturată și spălată

  1. Vom avea gropi spălate. Sunt străzi neasfaltate si autoritățile locale se ocupa cu spalatul străzilor. Poliția locală ar trebui sa se ocupe cu deblocarea traficului blocat de mașini parcate neregulamentar ( nu trebuie sa se deplaseze prea mult lângă sediul lor pe M. Kogălniceanu ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *