O femeie din Botoșani și-a ucis soțul după un scandal monstru. A fost condamnată de Tribunalul Botoșani

Foto: Shutterstock

O femeie din județul Botoșani a fost condamnată, joi, de magistrații Tribunalului Botoșani la cinci ani de închisoare pentru că și-a ucis soțul. Mihaela Gorghi din satul Poiana, din orașul Flămânzi, a fost condamnată în primă instanță, ea putând contesta sentința judecătorilor din Botoșani la Curtea de Apel Suceava.

Totul s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, când între cei doi soți a izbucnit o ceartă cumplită. La un moment dat, femeia de 41 de ani a luat un cuțit și și-a înjunghiat soțul în dreptul inimii.

Unul dintre copii a anunțat rudele, care au sunat la 112. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, dar din păcate nu a supraviețuit.  Femeia de 41 de ani a fost reținută de polițiști. Anchetatorii fac cercetări pentru omor.

Se pare că în familia respectivă scandalurile erau la ordinea zilei, iar de multe ori femeia era agresată de soț.

 

Ea este femeia din Botoșani care și-a ucis soțul. L-a înjunghiat cu cuțitul în inimă

Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpata Gorghi Mihaela, , , în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Bacău pentru săvârşirea infracţiunii de: – omor – violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 rap. la art. 199 alin. 1 din Cod penal cu aplicarea art. 75 pct. 1 lit. a Cod penal, art. 375 ?i art. 396 alin. 10 Cod procedură penală la pedeapsa de 5 (cinci) ani închisoare şi la pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a şi b Cod penal, respectiv dreptul de a fi aleasă în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 5 ani. În temeiul art. 65 Cod penal, aplică inculpatei pedeapsa accesorie constând în interzicerea aceloraşi drepturi prevăzute de art. 66 lit. a şi b Cod penal. În temeiul art. 72 alin. 1 Cod penal deduce din pedeapsă durata re?inerii ?i arestării preventive de la data de 04.10.2020 la zi. În temeiul art. 399 alin. 1 Cod procedură penală menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpată prin încheierea nr. 41 din 05.10.2020 a Tribunalului Boto?ani. În temeiul art. 112 alin. 1 lit. b C. penal dispune confiscarea obiectului tăietor-înţepător (cuţit-colet nr. 6), folosit de către inculpata Gorghi Mihaela la săvârşirea faptei la săvârşirea faptei. În temeiul art. 7 din Legea nr. 76/2008, dispune ca, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, să se procedeze la prelevarea de probe biologice de la inculpată, în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. În temeiul art. 19 şi art. 25 alin. 1, art. 397 alin. 1 Cod proc. pen., admite acţiunile civile formulate de: – partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani şi, în consecinţă obligă inculpata la plata sumei de 1011,52 lei către partea civilă reprezentând cheltuielile de spitalizare pentru victima Gorghi Constantin, precum şi a dobânzii legale calculată de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri şi până la achitarea sumei anterior menţionate. – partea civilă Serviciul de Ambulanţă Judeţean –Botoşani şi, în consecinţă, obligă inculpata să plătească suma de 835 lei reprezentând cheltuielile cu transportul ?i asisten?a medicală pentru victimă, precum şi a dobânzii legale calculată de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri şi până la achitarea sumei anterior menţionate. – părţile civile Gorghi Elena, Gorghi Gabriel, Gorghi Ilie şi Gorghi Nicolae toţi reprezentaţi legal prin D.G.A.S.P.C. Boto?ani cu sediul în str. Maxim Gorki nr. 4 jud. Botoşani şi, în consecinţă, obligă inculpata să plătească fiecăruia suma de 250.000 lei cu titlu de daune morale (în total suma de 1.000.000 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *