Botoșănenii sar în apărarea femeii care și-a înjunghiat soțul. „A îndurat multe până i-a ajuns cuțitul la os și a explodat”

O femeie de 41 de ani, din satul Poiana, care era abuzată de soț, a fost arestată după ce  şi-a ucis soţul în faţa celor patru copii. Botoşăneanca Mihaela Gorghi ar fi cedat din cauza bătăilor încasate şi a înfipt un cuţit în pieptul bărbatului.
Acum, majoritatea botoșănenilor sar în apărarea femeii. Ba mai mult, pe rețelele de socializare se vorbește de inițierea unei petiții pentru ca aceasta să nu primească o pedeapsă grea, ci să fie lăsată să aibă grijă de copiii săi.

Femeia a stat si în spital de mai multe ori din cauza agresiunilor soțului și, spun vecinii, deseori era fugărită de acasă.

Iată câteva dintre reacțiile oamenilor:

„Vai de sufletul ei! A muncit să își crească copiii. A îndurat pentru ei scandaluri și bătăi și acum îi lasă pentru ani buni de pușcărie”

Ar trebui sa se analizeze totul foarte bine, banui ca a indurat multe pana i a ajuns cutitul la os si a explodat, fara a mai realiza ce face. Imi amintesc un alt caz de acum un an cred, cand la fel o femeie l a injunghiat pe barbatul ei in zona intima. Acea femeie a rabdat ani intregi batai si injurii de fata cu copiii, in acea noapte dupa ce a batut o in aceeasi incapere cu copiii, avea tupeu nesimtitul (chiar daca a murit, nu i pot spune altfel) sa i se ofere servicii sexuale. Cum Doamne iarta ma sa nu ti iesi din minti si sa nu mai stii de tine? Femeile aste cine stie cate nopti nedormite la rand au, iar ziua trebuie sa se ocupe de copii, de casa iar seara iarasi vin bauti si fac scandal pana la o bucata de noapte…. Ajung bietele de ele sa nu mai stie ce fac. Of Doamne”

„Politia nu face nimic când femeia bătută se duce să facă reclamație se finalizează cu o amendă sau cel mult cu ordin de restricție”

La noi in tara nu exista o lege buna sa apere femeia!Mi se rupe inima pentru copilasi, dar bunul Dzeu va avea grija de ei

Ar trebui făcut o petiție în favoarea ei, cu siguranță nu a vrut sa se ajungă aici. Pacat de copii, vor creste fără mamă, multe femei sunt maltratate, politia trebuia sa își facă treaba, sa îl pedepsească pe el când trebuia și nu se ajungea pana aici. Sa i dea pedeapsa la domiciliu cum se procedează cu mulți interlopi și barosani, etc.. Sa poată fi alături de copii

Ea este femeia din Botoșani care și-a ucis soțul. L-a înjunghiat cu cuțitul în inimă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *