Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România a sărbătorit Paștele la Botoșani

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Ioana Ignat, tânăra care lansează hituri după hituri inclusiv în perioada de pandemie, adoră să petreacă Paștele în Botoșani, locul său natal. Ioana Ignat a venit în Botoșani pentru a petrece sărbătorile pascale alături de familia sa. Chiar dacă succesul său este uriaș, având colaborări cu artiști renumiți, Ioana nu uită de unde a plecat și, mai mult decât atât, la Botoșani își încarcă mereu „bateriile”.

Pe rețelele de socializare, tânăra artistă a postat mai multe fotografii în care apare de Paște în Botoșani, alături de rude și prieteni.

Ioana Ignat (n. 22 iulie 1998, Botoșani) este o cântăreață si compozitoare română de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat până în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

De la mănăstire, în showbiz-ul României. Tânăra din Botoșani care a renunțat la corul bisericii pentru marile scene din țară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *