De la mănăstire, în showbiz-ul României. Tânăra din Botoșani care a renunțat la corul bisericii pentru marile scene din țară

O tânără de 20 de ani, din Botoșani, care face furori cu hit-urile sale în toată țara, a cântat multă vreme în corurile de la biserică. Este vorba despre cântăreața Ioana Ignat, care a petrecut un an și jumătate la mănăstire, înainte de a-și construi cariera de artistă.

Ioana era în clasa a IV-a, când a mers cu familia sa în pelerinaj la o mănăstire din Neamț, unde au stat aproximativ două săptămâni.

Am plâns când să plecăm. Atunci i-a apărut mamei primul fir de păr alb în cap. Ei nu au vrut să ne lase la mănăstire și eu îmi doream foarte mult. Până la urmă m-am dus la duhovnicul meu să îi cer binecuvântare și el a spus că dacă ai mei sunt de acord mă lasă”, a povestit Ioana, la Protv.

Tânăra spune că în perioada cât a stat la mănăstire era vizitată mereu de părinții săi.

„Mergeam la școală în sat, ne duceau maicile”, a spus tânăra, care ajuta la mănăstire la făcut tincturi, siropuri, cânta în strană și de multe ori chiar mergea la slujbă când trebuia să își facă temele.

Ioana Ignat (n. 22 iulie 1998, Botoșani) este o cântăreață si compozitoare română de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat până în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *