Rudele botoșănencei găsită moartă pe câmp nu cred în varianta sinuciderii. „Eu îmi dau părerea că cineva i-a dat foc”

Rudele botoșănencei de 43 de ani care a fost găsită carbonizată, luni, pe un câmp din comuna Tudora, la opt kilometri de locuință, spun că aceasta nu ar fi avut niciun motiv să se sinucidă. Este vorba de Elena Irimia, care a părăsit domiciliul la data de 23 aprilie 2021. Rudele au anunțat polițiștii, care au pornit căutările. Din păcate, aceasta a fost găsită moartă după ce întreaga zonă a fost scotocită de polițiști, jandarmi și pompieri.

„Eu îmi dau părerea că cineva i-a dat foc, n-aș crede că și-a luat viața singură”, a spus, pentru StirileProtv, o rudă a acesteia.

Sunt însă și voci care spun că femeia se plângea că trăiește greu alături de soțul său. Aceasta a lăsat în urmă doi copii, un băiat și o fată la facultate.

„Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis in act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele. În activitățile de căutare au fost implicați peste 30 de polițiști, jandarmi, lucrători din cadrul ISU cu o șenilată și voluntari”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Ipoteza Poliției în cazul femeii din Botoșani găsită carbonizată pe câmp. „Verificările efectuate până acum ne conduc la ipoteza…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *