Ipoteza Poliției în cazul femeii din Botoșani găsită carbonizată pe câmp. „Verificările efectuate până acum ne conduc la ipoteza…”

Femeia de 43 de ani din Tudora, care a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanță de alroximativ 8 kilometri de locuința sa, s-ar fi sinucis. Aceasta este prima ipoteză a polițiștilor. Corpul acesteia a fost găsit, luni, carbonizat.

„Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis in act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele. În activitățile de căutare au fost implicați peste 30 de polițiști, jandarmi, lucrători din cadrul ISU cu o șenilată și voluntari”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Este vorba de Elena Irimia, care a părăsit domiciliul la data de 23 aprilie 2021. Rudele au anunțat polițiștii, care au pornit căutările. Din păcate, aceasta a fost găsită moartă după ce întreaga zonă a fost scotocită de polițiști, jandarmi și pompieri.

FOTO Înfiorător! Femeia din Botoșani, care a dispărut zilele trecute, a fost găsită moartă pe câmp. Trupul său era carbonizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *