Primarul municipiului Botoșani: Parcul de agrement Cornișa ne costă foarte mult. Este o gaură neagră

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că Parcul de agrement Cornișa apasă mult pe bugetul local și că reprezintă o ”gaură neagră”. Declarația a fost făcută după ce, miercuri, în ședința de Consiliu local s-a decis ca zona de agrement să primească din bugetul local o subvenție de 2,1 milioane lei. Primarul a criticat poziția consilierilor locali liberali, care au venit cu un amendament la proiectul de buget privind alocarea de fonduri pentru investiții la Direcția Servicii Publice Sport și Agrement, prin dimunuarea subvenție la termie.

Amendamentul se referă la o serie de investiții doar pentru DSPSA. Nu au privit alte aspecte, ci au dorit să-l ajute pe domnul Țurcanu cu solicitările din trecut care nu au fost soluționate și pe care eu nu le văd oportune în acest moment. Cea mai mare sumă este pentru achiziția unei nacele de 4,2 miliarde lei vechi, nacelă care putea fi închiriată iar acești bani să fie direcționați către alte paliere. Dacă suma aceasta era diminuată de la subveția de la Cornișa poate aș fi înțeles, pentru că mereu s-a spus că avem acest parc de agrement este profitabil, dar nu au luat colegii liberali, cu sprijinul domului Toma (nr. viceprimar), bani dn subvenția de la Cornișa, ci au luat bani de la botoșăneni care au nevoie de subvenția pentru energia termică”. a spus Andrei.

Potrivit primarului, subvenția la Parcul Cornișa este 2,1 milioane lei, după ce inițial conducerea DSPSA a propus o subvenție de 3,1 milioane lei. Cosmin Andrei spune că banii alocați anual pentru acest obiectiv ar putea fi folosiți pentru asfaltarea unor străzi.

Cornișa grevează destul de mult pe bugetul local. Acest parc de agrement ne costă foarte mult. Este o gaură neagrîă. Cu acești bani am fi putut asfalta cel puțin trei kilometri de străzi în fiecare an”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

4 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani: Parcul de agrement Cornișa ne costă foarte mult. Este o gaură neagră

  1. Domnule primar acolo se sifoneaza bani la greu nu stiti ca e fieful gastilor turcaniste care are monopol presa intra liber, galbejitii la fel tori sunt gratis adica nu gratis pe banii de la bugetil primarie !
    DE CE NU SPARGETI CARTEUL MAFIOT DE ACOLO SI SA VEDETI CA UN COLETIV DOAR DE OAMENI BUNI SE VA FACE ECONOMII SI VOM FI PE PLUS !
    Cine administreaza isi bate joc de banul PRIMARIEI!
    SE CREDE STAPAN SI NU VA CEDA USOR ! MASINILE UMBLA FLEAURA IN SUS SI IN JOS TOT ORASUL PE BANII CUI!!?

  2. …. se stie mai vorbeste cate unu dat afara de ochilaristu si batut ca se fura la greu are oameni ce aduna bani si ajung la borfasii cine e la baza …..paznicii ce pazeste stie dar e oamnenii lui nu intra nimeni fara sa fie a alor …. camiri este montate dar bani se da in spate .. se poate numara oamenii doua sapatamani si facut stocu si se vede cat sa furat , dar se fura ca se cumpara multe piese , dar nu se schimba si la masinile lor , are DACII MARO lucrari facute cu multi parale de mantuiala..

  3. De ce nu opriti bataia de joc de ban public care e doar in interesul unei gasti care se duc zilnic si se distreaza pe banul public ! mai sunt cativa smenari care vin aici ! in rest e locul de joaca al borfasilor politici … pe bani publici! PANA CAND?? SUNTETI PARTAS DOMNULE PRIMAR O FACETI DOAR DE OCHII LUMII DAR SUNTETI IN CARDASIE CU GOLANII CE ADMINISTREAZA ACOLO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *