FOTO Apelul dureros al unei mămici din Botoșani care se zbate între viață și moarte. „Vă rog mult, ajutați-mă să mă salvez pentru copilași”

Marcu Minuta  este o mamă în vârstă de doar 39 ani din satul Corni, comuna Corni. Ducea o viață frumoasă alături de sotul ei și cele 3 fete cu vârstele de 12, 15 și 16 și se bucurau impreuna de venirea pe lume a unui bebelus. Micuța Sophie a venit ca o binecuvântare și nimic nu prevestea ce avea să urmeze.

Anul trecut, cand se apropia termenul de naștere, medici au observat că este ceva in neregulă cu sarcina și placenta mamei si au decis sa i se faca de urgență operație de cezariana și au prelevat probe. Minuta a aflat că are o „formațiune tumorala pelvina la colul uterin si leziune secundară osteolitica ram superior pubian, cu stenoza a sistemului arterial la piciorul stâng”. In termeni populari, are o tumora de la col uterin extinsa pana la osul piciorului stâng.

2020 a fost un an extrem de greu pentru Minuta, in care a urmat numeroase ședințe de chimioterapie și radioterapie, s-au făcut și Campanii Umanitare de ajutoarare prin diferite asociații și în mod direct și am fost alături de Mia și familia ei încă din luna mai a anului 2020 cand am cunoscut-o personal și am ajutat-o pana in prezent. M-a emotionat povestea ei, o ador pe micuța Sophie cu ochișorii albaștri și ne-am apropiat foarte mult. De atunci pana in prezent am tot ajutat-o pe Mia cu ceea cea a avut nevoie cat am putut si am fost și sunt alături de ea trup și suflet. Pentru o mamă cu 4 copii, toate cheltuielile implicate pentru a se salva au fost de neconceput, însă viața i-a fost alături și a reușit pana in prezent sa se descurce alături de soțul ai care a stat plecat în afara că sa-i poata trimite bani de cele necesare plus donațiile primite.Boala Minutei s-a agravat încă de acum câteva luni, sotul a rămas cu ea in tara nemaiputandu-se descurca singură cu fetele și fără un loc de munca cu o sursă de venit stabil.Cu totii trăiesc acum cu din ajutorul de handicap al mamei,indemnizatie însoțitor și alocații fete. Tot s-au cautat solutii pentru Minuta,dar cheltuielile sunt foarte mari pentru investigații, drumuri și tratament și sunt necesare sume mari de bani pe care familia nu și le poate permite.De aceea facem un apel la voi oameni cu suflet mare s-o ajutati cu orice suma de bani considerati sa poata continua lupta cu cancerul și sa-si poata întreține familia.Minuta este foarte slabita, cheltuielile sunt mari și de aceea va cerem ajutorul sa ajutati această familie, spune Simona Elena Suhan, care a demarat o nouă campanie de ajutorare.

Minuta a fost la Institutul Oncologic, dar de acolo i s-a spus că tratamentul nu-i va fi de folos și este doar pentru îngrijiri paliative.

„A venit acasă slăbită cu dureri crancene, sotul și fetele o îngrijesc, dar nu ne-am putut împăca cu gândul și am decis să mergem până la capăt. Ne-am interesat si am gasit o clinică privata la București care ar putea-o salva, pentru îndepărtarea țesutului tumoral unde doar singură ședință costa 1500 euro, dar suma totală care trebuie plătită e mult prea mare”, spune Simona.
Mămica este disperată. Și-ar dori să trăiască măcar cât să își vadă și fata cea mică mai mare. Fetele sale au nevoie de mama lor lângă ele.
„Eu nu îmi permit să strâng atâția bani, mai am 4 fete de crescut de 1 anișor, 12, 15 și 16 ani. Vă rog mult, ajutați-mă să ma salvez pentru copilași si s-o pot vedea pe Sophie crescand”, este apelul tulburător făcut de femeie.
Orice sumă virată în conturile mamei pe deschise la Banca Transilvania conteaza.
Puteti dona în conturile deschise pe numele mamei MARCU MINUTA
RO41BTRLRONCRT0552618201 RON si
RO88BTRLEURCRT0552618201 EURO

SWIFT: BTRLRO22

Asociația Simona Elena si Voluntarii e o speranță în plus de supraviețuire pentru mamica Mia din comuna Corni cu 4 copilași.
Donează și tu pentru Marcu Minuta, fii îngerul ei păzitor in această luptă nedreaptă!
Donații se pot face și în contul Asociatiei Umanitare Simona Elena și Voluntarii.
Cod de inregistrare fiscala: 43787730
Cont (IBAN) bancar:
deschis la Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22
Cu specificația MIA
Orice relatii: Simona Elena
Telefon 0040757139794

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *