Când se redeschis restaurantele și cafenelele din municipiul Botoșani. Rata de infectare este sub 3‰, însă restricțiile sunt menținute

Restaurantele, barurile, cafenelele, dar și sălile de spectacole și cele de jocuri de noroc din municipiul Botoșani vor fi redeschise, cel mai probabil, de duminică. Restricțiile impuse de autorități sunt valabile până pe 24 aprilie inclusiv, iar de pe 25 aprilie se va putea intra în aceste spații, cu condiția ocupării a maximum 30% din capacitate.

În prezent, rata de infectare din municipiul Botoșani este de 2,33‰ și, dacă aceasta nu va crește până sâmbătă, restricțiile impuse începând cu data de 11 aprilie, se vor ridica automat.

Sub aceleași restricții, ca și municipiul Botoșani, se mai află comunele Roma și Hlipiceni. Roma avea, luni, o rata de infectare de infectare de 3,55‰, ceea ce înseamnă că nu se vor ridica restricțiile, în timp ce la Hlipiceni rata de infectare era de 2,25‰.

 

Decizie de ultimă oră a autorităților! Restricții, în continuare, în municipiul Botoșani și alte localități din cauza COVID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *