Decizie de ultimă oră a autorităților! Restricții, în continuare, în municipiul Botoșani și alte localități din cauza COVID

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, sâmbătă, noi măsuri în localitățile unde s-au înregistrat creșteri de cazuri COVID. Astfel, potrivit hotărârii de CJSU, municipiul Botoșani și comunele Roma şi Ripiceni se vor afla sub restricții în următoarele două săptămâni, mai precis până pe 24 aprilie. Restaurantele vor rămâne închise pe interior, la fel sălile de spectacol și cele de jocuri de noroc. Municipiul Botoșani are rata de contaminare de 3,50 la mie, Roma-3,04 la mie și Ripiceni-4,09 la mie.

La Ripiceni se vor menține restricțiile suplimentare de weekend, respectiv magazinele vor fi închise la ora 18.00. iar circulația pe drumurile publice va fi restricționată de la ora 20.00. Sub restricții vor mai fi  localitățile Știubieni, Șendriceni, Sulița, Nicșeni, care sunt în zonă roșie. Măsurile se aplică de pe 11 aprilie. Sâmbătă au fost raportate 61 de noi cazuri COVID:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *