Verdict în cazul unui tânăr care a ucis cu mașina un bărbat din Botoșani. Decizia este definitivă

Tânărul de 19 ani care a produs accidentul mortal de pe 14 octombrie de la Cândești a fost condamnat definitiv, luni, de magistrații Curții de Apel Suceava. Este vorba de Eduard Gherasim, un tânăr din Ipotești- județul Suceava, care a dat cu mașina peste un bărbat, după care a fugit de la fața locului.

Inițial, Judecătoria Dorohoi l-a condamnat pe tânărul sucevean la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, însă, luni, judecătorii suceveni au admis contestația șoferului și i-au suspendat executarea pedepsei cu un termen de supraveghere de patru ani.

Accidentul mortal a avut loc pe 14 octombrie, în comuna Cândești. Un bărbat din localitate a murit lovit de o mașină. După accident, șoferul a fugit de la fața locului.

Botoșăneanul a fost găsit decedat pe marginea drumului, iar polițiștii au avut nevoie de o anchetă complexă pentru a da de urmele șoferului care a produs accidentul.

 

VIDEO Trei ani de închisoare pentru o viață de om! Tânărul de 19 ani, care a accidentat mortal un bărbat, la Cândești, și-a primit pedeapsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *