Tânărul de 19 ani care a produs accidentul mortal de la Cândești, arestat preventiv. Vezi cine este el!

Tânărul de 19 ani care a produs accidentul mortal de pe 14 octombrie de la Cândești a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi. Este vorba de Eduard Gherasim, un tânăr din Ipotești- județul Suceava, care a dat cu mașina peste un bărbat, după care a fugit de la fața locului.

Judecătorii au admis, marți, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi și au dispus arestarea preventivă a tânărului cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. El va sta după gratii pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20 octombrie 2020 şi până la data de 18 noiembrie 2020, inclusiv. 

Accidentul mortal a avut loc miercuri seară, în comuna Cândești. Un bărbat din localitate a murit lovit de o mașină. După accident, șoferul a fugit de la fața locului.

Victima, de 49 de ani, circula lângă o bicicletă, cu două vaci, pe marginea drumului, mergea spre casă. Autoturismul a intrat din plin în el. La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *