Un adolescent din Botoșani are nevoie de ajutor pentru a lupta cu o boală grea. „Dacă nu se intervine din punct de vedere chirurgical, atunci băiatul meu nu va putea să aibă o viață normală de adult”

Un adolescent de 16 ani, din județul Botoșani, are nevoie de ajutor pentru a lupta cu o boală grea. Mario, din Bucecea, a fost diagnosticat cu scolioză, o boală întâlnită frecvent, care însă, în cazul lui a luat o amploare de o gravitate ieșită din comun. Coloana vertebrală a baiatului s-a înclinat la 98 de grade, iar acum doar o operație costisitoare la Spitalul Monza din București îl mai poate salva și îi poate reda viața cât de cât normală. Operația costă însă 23.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.

„Dacă poartă corset și o bluză, malformația nu se vede așa tare, dar puteți vedea pe radiografie cum este. Dacă nu se intervine din punct de vedere chirurgical, atunci baiatul meu nu va putea să aibă o viață normală de adult. Doctorii sunt optimiști și spun că operația va avea succes, însă costurile sunt enorme pentru noi”, spune tatăl băiatului.
Cei care vor să îl ajute pe Mario pot dona în conturile:
RO60 UGBI 0000 2220 1705 6RON–deschis în lei RON
RO82 UGBI 0000 2220 2085 3EUR– deschis în EURO
ambele deschise la GarantiBank – titular Țucă Nicolae -Alin, tatăl baiatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *