FOTO Gestul emoționant făcut de câteva femei pentru bebelușii născuți prematur la Maternitatea Botoșani

Câteva femei din Botoșani s-au oferit voluntar să croșeteze căciulițe, botoșei și caracatițe pentru bebelușii născuți prematur din Maternitatea Botoșani. Cadrele medicale le-au pus în incubatoare, alături de bebeluși.

Micile caracatițe imită cordonul ombilical, iar bebelușii se simt, astfel, în siguranță. Medicul neonatolog Carmen Zaboloteanu a mulțumit voluntarilor pentru gestul frumos și a postat fotografiile pe Facebook.

„Mi-as dori ca limba romana sa aiba infinit mai multe cuvinte de multumesc! Pentru a le putea multumi inimosului grup care isi doreste sa fie o particica din scara pe care urca incet un prematur.. Din propria initiativa au crosetat cu mult drag ,cu dragoste si daruire caciulite, botosei pentru cei mici si pretiosi! Pentru ca au nevoie de caldura din burtica.. Si caracatițe..pentru ca bebelusi inca au nevoie sa simta cordonul ombilical si mirosul mamei.. Vă multumesc! pentru tot ceea ce ati facut si faceti pentru ei! Donatia si proiectul dumneavoastra ne onoreaza!”, a spus medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *