O firmă din Botoșani a câștigat un contract de peste 100.000 de euro la Iași

Mai multe loturi de contoare vor fi achiziționate de către ApaVital SA pentru branșamentele anunțate pentru perioada următoare. O societate din Botoșani, un vechi colaborator al autorității contractante, a câștigat licitația publică. Compania de apă-canal din Iași a finalizat una dintre etapele de achiziții anuale.

Recent, ApaVital SA a demarat o licitație pentru achiziția mai multor loturi de contoare de apă și accesorii, ce urmează să fie folosite la noile branșamente realizate de companie. La procedură a fost depusă o singură ofertă, din partea societății Vestra Industry SRL, cu sediul în Botoșani. Recent, firma a fost declarată câștigătoare, cu o ofertă financiară de 633.604 lei, fără TVA, adică peste 100.000 de euro.

Durata de serviciu a contoarelor nu va fi mai mică de 10 ani, perioadă în care se vor asigura piesele și subansamblele (originale de la producător) necesare reparațiilor. Livrarea se va face doar pe baza comenzilor emise de ApaVital SA. Termenul de livrare este de maximum 6 săptămâni de la primirea comenzii. Nerespectarea termenului de livrare atrage rezilierea unilaterală a contractului și reținerea garanției de bună execuție”, se arată în caietul de sarcini.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *