Obsedat sexual din Botoșani, condamnat de instanță. Incredibil ce i-a făcut unei copile de 12 ani

Botoșăneanul Zeno Irinel Havârneanu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava la 20 de ani de închisoare după ce a agresat sexual o fetiță de 12 ani.  Individul mai avea condamnări pentru violuri comise în Marea Britanie și Italia, înainte de fapta de la Suceava. Una din agresiunile sexuale s-a soldat cu decesul victimei.

Pe 10 iulie 2020, botoșăneanul a văzut două copile care urcau într-un lift și a intrat peste el, dar copilele s-au speriat și au luat-o pe scări. Apoi a văzut o fată într-un părculeț și  a convins-o să-l conducă în casă, pentru a verifica instalația de apă. Când fata a vrut să-și sune părinții, individul a obligat-o să intre în apartament, unde a pus-o să se dezbrace, a sărutat-o, a mângâiat-o și apoi s-a masturbat în fața ei. Copila a reușit să îl fotografieze la plecare și astfel acesta a ajuns pe mâna anchetatorilor. Asta chiar dacă individul o amenințase că o omoară dacă va povesti cuiva ce s-a întâmplat.

Pedofilul a fost identificat deoarece se cazase la pensiunea Arnis, aparţinând firmei Moldotour, situată pe strada Arcu, lângă Gară, în Iași. Acesta a stat o noapte în pensiune, fiind ridicat a doua zi dimineaţă de către poliţiştii din Suceava care au colaborat cu cei ieșeni.

„A ajuns seara în Iaşi, s-a ca­zat; poliţiştii din Sucea­va ne-au cerut iniţial ajutorul, însă s-au descurcat singuri să-l prindă“, a spus Mihai Svalja, şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *