Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit într-un accident, în Franța. Familia cere ajutor pentru a-l înmormânta cum se cuvine

Un tânăr din Botoșani a murit în Franța, iar familia cere ajutor pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară, să-l înmormânteze cum se cuvine. Iulian Ionuț Șindilaru a murit într-un accident de motocicletă.
Era din Santa Mare și avea doar 24 de ani.
Nu există cuvinte, care să explice durerea unui părinte atunci când viața copilului său este curmată într-o clipă, o asemenea veste nu ar trebui să primească nimeni. Astăzi, vestea că Iulian Ionut a părăsit această lume a adus o durere imensă atât în sufletul familiei sale, cât și în sufletele celor care l-au cunoscut. O asemenea pierdere, nu poate fi compensată cu nimic, dar putem susține această familie greu încercată, fiecare cu cât poate și binevoiește, pentru a-și putea aduce copilul acasă și pentru a-l înmormânta creștinește! Costurile pentru repatriere sunt foarte mari, deoarece Ionuț și-a găsit sfârșitul în Franța, acolo unde era plecat în căutarea unei vieți mai bune”, este mesajul prin care cei care l-au cunoscut încearcă să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit al tânărului botoșănean.
Cei care vor să ajute pot face donații în contul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *