Tânărul din Botoșani, mort în Germania, a fost adus acasă. Astăzi, Ionuț a fost condus pe ultimul drum

Ionuț Butnărașu, tânărul de 22 de ani, din comuna Todireni, care a murit în Germania, este plâns de întreaga comunitate. Era un tânăr muncitor, serios, care sărea în ajutor atunci când era solicitat. Așa își amintesc de el cei care l-au cunoscut. Din păcate, acesta s-a stins din viață în străinătate, după ce un stâlp s-a prăbușit peste el. Familia a făcut toate demersurile necesare pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă, să-l înmormânteze cum se cuvine. Sfâșiate de durere, rudele, prietenii, dar și simpli consăteni care au auzit de drama tânărului, au mers, duminică, să-l conducă pe ultimul drum.

Ionuț a fost înmormântat în satul natal, locul din care a plecat pentru a duce un trai mai bun și s-a întors între patru scânduri.

Dumnezeu sa te ierte drag coleg de liceu …nu am uitat nici acum cât ma făceai sa rad in liceu un om cu zâmbetul pe buze mereu plin de viata si stăteai chiar în spatele meu ….un suflet bun nu imi vine sa cred …drum lin spre cer nu te vom uita niciodată!”, spune o fostă colegă a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *