Viceprimarul municipiului Botoșani, Liviu Toma, cu securea deasupra capului. Social-democrații vor să îl schimbe

Social-democrații iau în calcul schimbarea viceprimarului municipiului Botoșani, Liviu Toma, dacă acesta va continua să susțină proiectele consilierilor PNL. Liderul de grup al consilierilor locali PSD, viceprimarul Bogdan Buhăianu, condamnă poziția lui Liviu Toma de a se alătura grupului PNL, deși, spune el, a fost ales ca viceprimar cu sprijinul PSD. Declarația a fost făcută după ce viceprimarul Liviu Toma a semnat alături de consilierii PNL și USR PLUS pentru convocarea unei ședințe extraordinare în vederea desemnării Consiliului de Administrație de la Eltrans.

Din păcate, poziția domnului Liviu Toma, pe mine personal ca și lider de grup, pe domnul primar și ceilalți consilieri locali cu ajutorul cărora dominia sa este astăzi viceprimar, ne dezamăgește foarte tare, mai ales că după o experiență politică și administrativă de patru ani folosește în necunoștință de cauză cuvinte ca ilegalitatea unei ședințe. Din păcate, se pare că domnia sa și-a exprimat poziția după o perioada în care a fost un om de stânga, se pare că a schimbat eșicherul politic și a trecut pe partea dreapta. Înțelegem că nu este total decizia dumnealui, că sunt și alte persoane implicate în acest joc politic, care probabil îl sfătuiesc din umbră. Noi îi mai acordăm șansa: să vină alături de noi și să lucrăm împreună pentru binele botoșănenilor, pentru această viziune de stânga pe care noi am crezut la început că o vom construi împreună. Există posibilitatea de schimbare. Nu s-a discutat încă, dar există această posibilitate în momentul în care cineva nu este alături de tine  și nu împărtășește viziunea ta politică și administrativă. Am pornit la un drum împreună și din păcate el s-a pierdut pe drum”, a precizat Bogdan Buhăianu.

Liviu Toma a fost ales viceprimar al municipiului Botoșani în urma unei alianțe post electorale dintre PSD și Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *