FOTO Amendă de 30.000 lei pentru un hotel din Botoșani. Vezi pentru ce!

Hotelul Premier din municipiul Botoșani a fost amendat cu 30.000 lei de Garda de Mediu Botoșani. Potrivit reprezentanților instituției, o echipă de control a constatat că gradul de umplere a bazinului de stocare ape uzate menajere și ape uzate tehnologice era de 100% (ajungând la supraplin), iar apele uzate neepurate se scurgeau gravitațional pe terenurile limitrofe, pe strada Pacea și pe spațiu verde din imediata vecinatate a amplasamentului; în zonă sințindu-se disconfort olfactiv.
De asemenea, instalația de pompare pentru ape uzate menajere și ape uzate tehnologice nu funcționa, defecțiune constatată și la controalele anterioare.

Totodată, nu a fost instituit sistemul de colectare separată a deșeurilor generate pe amplasament și nu a fost instituită evidență gestiuni deșeurilor și nu a făcut dovada predării deșeurilor reciclabile generate.

Comisarii au trasat o serie măsuri care trebuie îndeplinite într-un anumit termen, iar „confom prevederilor legale s-a aplicat sancțiune în valoare de 30.000 lei”.

One thought on “FOTO Amendă de 30.000 lei pentru un hotel din Botoșani. Vezi pentru ce!

  1. Un NESPALAT sia batut joc de SOSEAUA DE CENTURA si de zona trebuia inchis pana la rezolvarea problemelor iar spagarul care ia dat autorizatia arestat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *