Restricții suplimentare în trei localități din Botoșani. Magazinele se închid mai devreme, iar circulația populației este restricționată

Populația din trei comune din județul Botoșani va trebui să suporte, de vineri până duminică, restricții suplimentare impuse pe fondul pandemiei de COVID-19. Este vorba de locuitorii din Știubieni, Todireni și Ripiceni, comune în care rata de infectare a depășit 4 cazuri la 1.000 de locuitori.

La Știubieni incidența bolii este de 4,04 la mie, la Todireni de 4,49 la mie, iar la Ripiceni de 4,71 la mie. În aceste comune, carantina de noapte se va aplica de la ora 20.00, fata de 22.00, iar de la ora 18.00 vor fi inchise magazinele. Tot de la ora 18.00 vor fi inchise toate „activitatile de comert, prestari de servicii in spatii inchise si/sau deschise, publice si/sau private”

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a raportat, vineri, 76 de noi cazuri de coronavirus în județ. Un număr de 42 de persoane pozitive sunt din municipiul Botoșani, unde rata de contaminare a ajuns la 3,58 la mia de locuitori. Alte câteva localități au incidența de peste 3 la mie, respectiv Manoleasa -3, 94 la mie, Nicșeni-3,80 la mie, Stăuceni-3,74 la mie.

 

Trei localități din județul Botoșani au rata de infectare COVID de peste 4 la mia de locuitori. Alte patru au incidența de peste 3 la mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *