FOTO De neconceput! Un drum național din Botoșani, modernizat în urmă cu trei ani, arată jalnic

Încă un drum din județul Botoșani arată jalnic la puțin timp după ce a fost asfaltat. Este vorba despre drumul național DN 24C Rădăuți Prut- Manoleasa, care a fost asfaltat în 2018, dar acum este numai petice. Un cititor BotoșaniNews ne-a trimis câteva fotografii cu o porțiune din drumul respectiv, care arată asemănător cu cel de la Corni- Baisa. Modernizarea drumului de pământ a costat 10 milioane lei, însă la nici trei luni de la asfaltare, drumul a început să se strice.

Fostul șef al Secției Drumuri Naționale, Viorel Zacrețchi, susținea  atunci că acele gropi apărute în asfalt au fost acoperite, însă atrăgea atenția că acel drum nu suportă mașini de mare tonaj.

A fost o problemă punctuală, s-a remediat și sperăm ca șoferii să respecte indicatoarele rutiere puse pe acel drum, pentru că acel drum este protejat cu îmbrăcăminte rutieră ușoară. Nu este drum modernizat, nu este drum calculat pentru capacitate mai mare de 40 tone, pentru cei care cară material pietros. De asta am pus restricții de tonaj, să se respecte tonajul . Asta nu înseamnă că nu are voie să circule utilajul, dar trebuie să respecte tonajul”, a spus, în 2018, Zacrețchi.

 

2 thoughts on “FOTO De neconceput! Un drum național din Botoșani, modernizat în urmă cu trei ani, arată jalnic

  1. Bataia de joc de banul public , daca cei care au executat lucrarile ar raspunde nu sar fi furat 70 % din banul public sub duferite forme de jefuitorii de ban public …. RASPUNDEREA PENALA A EXECUTANTULI CARE SE PARE CA A VANDUT FIRMA …ASA E BATIE DE JOC …JUSTUTI

  2. Nu va raspunde nimeni ca fura toti in HAITE , asa ca nu are cum sa ia justitia o masura ! justitia primeste salarii de 9000 de euro sa taca sau sa mistifice cercetarile iar in rest CEI CARE AU SEMNAT PENTRU GARANTIE …si executantii au furat impreuna cu politicul ! POPOR JEFUIT SI BATAIE DE JOC ! OARE SE VA TERMINA CU FURTUL SI BATAIA DE JOC?? CUI SA SPUI ?? HOTII B=NE CONDUC EI FURA , EI APROBA…. JALNIC POPOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *