Cum să câștigi la un cazino online și să te distrezi în același timp

Toată lumea vrea să câștige la jocuri de noroc. Unii ar putea chiar să spună că distracția la cazino este doar un rezultat al câștigurilor.  Cu toate acestea, jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai populare forme de divertisment. Fie că joci online sau în cazinouri terestre, este întotdeauna important să te distrezi. Îți vom arăta în cele ce urmează cum să faci să câștigi și să te distrezi la următoarea ta vizită la un cazino. Dacă ești pregătit, poți face o vizită la Sportingbet direct din confortul propriei case!

 

Cunoaște-ți limitele

Se știe că șansele sunt într-un cazino sunt la mâna norocului. Așadar, nu păși într-un cazino fără să cunoști suma exactă pe care ești dispus să o cheltuiești. De asemenea, nu pleca de la ideea că vei câștiga. Mai bine să fii surprins de eventualele câștiguri decât dezamăgit de lipsa lor.

Înțelegerea modului în care funcționează jocurile și a tabelelor de plată este, de asemenea, esențială pentru a nu consuma bugetul imediat. Minimul mesei este cea mai mică sumă de bani pe care o poți paria pentru fiecare rundă și, de obicei, va fi afișată clar pe un semn de masă. Un minim de masă inferior înseamnă că poți maximiza timpul petrecut la jocuri de noroc. Poți găsi adesea valori minime mai mici la ore în care cazinoul nu este aglomerat, cum ar fi dimineața.

 

Începe cu jocurile de șansă pură

Sloturile necesită cel mai mic efort sau îndemânare din partea jucătorului – doar alimentezi aparatul cu niște bani, apeși un buton și afli dacă ai câștigat sau dacă ai pierdut. Dar șansele sunt ca după o perioadă de timp să te plictisești. Acela este momentul în care îți poți îndrepta atenția spre ruletă.

Ruleta este o inițiere ușoară în arta jocurilor de masă și puține lucruri sunt mai iconice decât roate care se învârte. La fel ca în cazul sloturilor, nu este necesară nicio abilitate. Tot ce trebuie să faci este să așezi câteva jetoane oriunde pe tabla ruletei și să speri că mingea va ateriza în acele locuri. Tot ce trebuie să știi este că plasarea unui cip direct pe un număr (un pariu interior) este cea mai riscantă strategie cu cea mai mare plată (35: 1). Parierea pe o culoare, numere pare/impare sau alte categorii mai largi (un pariu extern) produce cote mai bune, dar o plată mai mică.

Așadar, ai trecut de la sloturi la ruletă, acum este momentul să îți îndrepți atenția spre jocurile de masă mai intimidante, care necesită o anumită cunoaștere a regulilor și a strategiei, cum ar fi blackjack și craps. Din fericire, multe cazinouri sunt mai mult decât dispuse să explice clienților noi toate regulile în timpul unor lecții gratuite. Poți găsi, de asemenea, tutoriale gratuite online.

 

Asigură-te că pariezi suficient la sloturile progresive

La sloturile progresive, un procent din fiecare pariu este adăugat la marele jackpot. Sloturile cu trei role au, de obicei, un singur jackpot progresiv pe plata superioară și este necesar să pariezi maximum de monede pentru a fi eligibil.

De exemplu, la un slot cu trei role, nu poți câștiga jackpotul progresiv dacă pariezi doar una sau două monede. În schimb, dacă nimerești combinația de jackpot de top pe linia de plată vei obține o plată redusă la o sumă fixă.

În ceea ce privește sloturile video, jackpoturile progresive sunt de obicei structurate pe mai multe niveluri. În general, sunt disponibile de la două la 12 niveluri de jackpot progresiv. Cel mai popular este jackpotul progresiv pe 4 nivele.

La unele sloturi video, toți jucătorii sunt eligibili pentru jackpoturi, indiferent de dimensiunea pariului. La altele însă, trebuie să faci un pariu separat pentru a fi eligibil pentru jackpot.

Jackpoturile sunt principala atracție a acestor sloturi deoarece, în afară de acest premiu masiv, restul plăților sunt destul de mici. Iar dacă nu te mulțumești cu premii mici, este nevoie să te asiguri că pariurile tale se încadrează în cerințele jocului, pentru a fi eligibil pentru jackpotul progresiv.

 

Alege jocurile care se potrivesc obiectivelor și personalității tale

Cauți jocuri care să-ți ofere oportunități maxime de jackpot, jocuri extinse cu câștiguri mici frecvente sau ceva între cele două variante? Limitele pot fi destul de neclare, deoarece producătorii de jocuri experimentează toate formatele de premii.

Sloturile cu 3 role pun mai mult accent pe jackpoturile oferite, dar au o frecvență de plată mai mică, cu mai multe rotiri pierdute. Acestea oferă cea mai bună șansă de a câștiguri mari, dar și cel mai mare risc de a pierde rapid rapid.

În sloturile video cu bonusuri pick’em, ți se solicită să atingi ecranul pentru a alege cutii de cadouri, mese la restaurant, creaturi extraterestre sau alte icoane de joc pentru a vă dezvălui bonusurile. Sloturile video care prezintă bonusuri pick’em au de obicei o frecvență ridicată de plată, cu multe victorii mici care îți oferă un joc extins, dar șanse mai mici la un jackpot mare.

Sloturile video care oferă rotiri gratuite ca principalele premii bonus se încadrează de obicei între sloturile cu trei role și jocurile pick’em atât în ​​ceea ce privește volatilitatea, cât și în șansa de a câștiga premii mari.

 

Concluzie

Dacă te întrebat dacă e posibil să te distrezi și să câștigi, în același timp, la un cazino, răspunsul nostru este afirmativ. Tot ce e nevoie să înțelegi este faptul că nimeni nu câștigă de fiecare dată. Dar trebuie să înțelegeți că nimeni nu câștigă tot timpul. De fapt, statistic, ocaziile în care vei pierde vor fi mai multe decât cele în care vei câștiga. Din această perspectivă, dacă te distrezi la fiecare vizită la cazino, câștigul este garantat, chiar dacă nu în bani, ci în voie bună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *