VIDEO Gestul scârbos făcut de o femeie lângă mașina unui botoșănean. „Prima dată am înțeles și nu am publicat filmarea crezând că se poate întâmpla oricui dar…”

Gestul scârbos făcut de o femeie în publică, lângă mașina unui botoșănean, a scandalizat internauții. Aceasta a fost filmată în timp ce își face nevoile lângă mașina omului, culmea, nefiind prima dată. Imaginile cu femeia în vârstă, care recurge la acest gest nedemn în public au ajuns pe rețelele de socializare.

„Este a 2 oară în ultima lună când aceasta femeie își face nevoile lângă masina mea. Dacă o recunoaste cineva, vă rog să ii spună că următoarea data mă voi adresa autorităților. Prima dată am înțeles și nu am publicat filmarea crezând că se poate întâmpla oricui dar a 2 oară nu e de înțeles”, spune, nemulțumit, proprietarul mașinii, Paul Ungureanu.

Nu este singura botoșăneancă ce uită bunul simț acasă. Zeci de amenzi sunt împărțite de polițiștii local, frecvent, pentru botoșănenii care își fac nevoile în public.

Foto& Video- Paul Ungureanu.

One thought on “VIDEO Gestul scârbos făcut de o femeie lângă mașina unui botoșănean. „Prima dată am înțeles și nu am publicat filmarea crezând că se poate întâmpla oricui dar…”

  1. nu sunt wc-uri in oras, mori si faci pe tine, nu gasesti o buda, aviz primariei, nu se poate sa nu fie macar 3-4 wc-uri prin piata, centru, parc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *