Bunul simț uitat acasă! Botoșăneni amendați pentru că își făceau nevoile în spații publice

Mai mulți botoșăneni au dat dovadă de o lipsă crasă de bun simț și și-au satisfăcut nevoile fiziologice în spații publice din municiul Botoșani.

Polițiștii locali au aplicat 20 de amenzi unor persoane care au abandonat deșeuri menajere pe
domeniul public/spațiul verde, dar și pentru satisfacerea nevoilor fiziologice în spații publice.

Opt dintre amenzi au fost în cuantum de 2600 lei.

De asemenea, zeci de șoferi au fost amendați, în ultima săptămână, pentru parcări ilegale pe raza municipiului Botoșani. Cei mai mulți șoferi au fost sancționați cotravențional pentru că nu luau bon de la parcomate.

Potrivit Poliției Locale, în perioada 22 martie- 3 aprilie, au fost aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale cu amendă în cuantum total de 8500 lei. Sancţiunile au fost aplicate pentru neachitarea taxei de parcare pentru parcarea autoturismelor în parcările publice dotate cu parcometru, parcarea autoturismelor pe locurile de parcare rezervate şi pentru parcarea mijloacelor de transport mărfuri şi bunuri în parcările publice de pe raza municipiului Botoşani.

3 thoughts on “Bunul simț uitat acasă! Botoșăneni amendați pentru că își făceau nevoile în spații publice

  1. Si ce vreti sa faca pe ei. Toaletele ecologice unde sunt ? Daca nu sa se duca astia de la urbanserv sa spele ca au destule sporuri si salarii mari.

  2. Este normal să alăptezi cu sânul la vedere în plină aglomerație ca și râgâitul, bășitul, pisatul și căcatul. Există o oare diferență între toate acestea…la unele te întorci cu spatele și rezolvi probleme absolut normale și firești…și de altele numai te ferești. În perioada sărbătorilor de iarnă în parcul M. Eminescu mă apucă treaba mare dupa după o masă îmbelșugată…undr naiba să te c@ci?…singurul loc erau doar boscheți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *