Filiala ALDE, alături de familia cu trei copii din Stăuceni a cărei casă a fost distrusă într-un incendiu

Necazurile vin la fiecare dintre noi, oamenii, indiferent că suntem bogați sau săraci, sau dacă locuim la oraș sau la sat, la un moment dat trăim și astfel de greutăți în viață, peste care trebuie să trecem, chiar dacă pe moment suntem descumpăniți și credem că vom ceda. Ei bine, în astfel de cazuri, în care unii oameni sunt încercați de viață, noi trebuie să ne ajutăm aproapele, precum ne învață Sfânta Scriptură, mai ales că așa cum bine știm, cu puțin se face mult.

Zilele trecute, o familie cu trei copii din comuna Stăuceni, județul Botoșani, a trecut printr-un mare necaz, le-a luat foc căsuța abia renovată după ce au fost încercați de un alt incediu, în care era să-și piardă unul dintre fii. Din fericire, au fost înregistrate doar pierderi materiale, dar familia lui Adrobotoaiei Constantin și Gabriela nu mai au unde locui, întrucât casa le-a ars ca o torță, nemaiputându-se salva nimic din ea.

De aceea, au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-și putea construi un nou cămin pentru cei trei copilași, cărora le-a fost tulburată copilăria prin această tragedie, rămânând practic sub cerul liber. Din păcate, copiii soților Adrobotoaiei au cunoscut necazurile vieții mult prea devreme, pentru vârstele lor, acum când teoretic ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă perioadă din viața unui om, după care tânjim cu toții și anume, copilăria.

Știm cât este de greu pentru fiecare om, mai ales în această perioadă, în condițiile în care multor cetățeni li s-au diminuat veniturile sau chiar au rămas fără locuri de muncă din cauza pandemiei creată de Covid-19, dar de un lucru nu trebuie să uităm, să fim oameni și să înțelegem că un astfel de necaz i se poate întâmpla fiecăruia dintre noi. Nu este nevoie să contribuiți cu sume mari de bani, întrucât oricât de puțin ați dona, se adună și contează fiecare leu dăruit din suflet.

Avem convingerea că vor primi ajutorul de care au nevoie, de la oamenii cu suflet mare, mai ales că acum suntem și în Postul Paștelui și cu toții ne dorim să fim mai milostivi și să ne ajutăm aproapele. Noi, Filiala ALDE Botoșani, încercăm prin bunăvoința membrilor nostri de partid
să ajutăm cât de mult putem, această familie, greu încercată, din comuna Stăuceni.

Să fim în număr cât mai mare, îi rugăm pe botoșănenii care vor și pot ajuta, să facă donațiile în contul familiei Adrobotoaiei Constantin: RO69BRDE070SV40083010700.

Sursa: comunicat de presa ALDE

FOTO Casa unei familii cu trei copii din Botoșani, distrusă de un incendiu. Apelul făcut pentru ajutorarea acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *