FOTO Casa unei familii cu trei copii din Botoșani, distrusă de un incendiu. Apelul făcut pentru ajutorarea acesteia

O familie cu trei copii din Stăuceni are nevoie de ajutor după ce locuința i-a fost distrusă de un incendiu. Un preot din localitate face un apel umanitar pentru ajutorarea familiei. Casa fusese renovată recentă cu eforturi financiare din partea familiei, iar acum reparațiile sunt costisitoare, iar membrii acesteia trec prin clipe grele.

Necazul își are sensul lui. De necaz nu poți fugi, poți doar să treci prin el, să-l traversezi cu curaj și demnitate! Zilele trecute un necaz s-a abătut asupra unei familii credincioase din comunitatea noastră, Constantin și Gabriela, cu cei trei fiii, un incendiu le-a distrus căsuța pe care o renovase dupa un alt incendiu petrecut acum câțiva ani. După cum mereu, am fost alături de oameni în diverse necazuri, suntem îndemnați ca și de această dată să ajutăm după putință, bine știind ca însăși perioada Postului Mare ne îndeamnă sa facem acest lucru! Cu adevărat, vom avea folos și răsplată de la Dumnezeu de vom fi milostivi”, este apelul părintelui.

Cei care vor să ajute pot face donații prin contul pus la dispoziție de familie:  RO 69 BRDE070SV40083010700 (Adrobotoaiei Constantin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *