Percheziții la locuința unui tânăr din Botoșani. Este cercetat pentru infracțiunea de fals privind identitatea și conducere fără permis

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonață de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 ani, din comuna Albești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals privind identitatea și conducere fără permis, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, la data de 29.09.2020, in timp ce conducea autoturismul proprietate, pe raza localității Santa Mare, ar fi fost surprins de aparatul radar depășind limita de viteză maximă admisă, cu 72 de km/h, deși avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat din anul 2013.  Mai mult de atât, la solicitarea polițiștilor, acesta ar fi declarat datele de identificare ale unei alte persoane, fapt care a condus la suspendarea dreptului de a conduce ale acesteia.

La data de 26 martie 2021 a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului de 29 de ani, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Tânărul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul acestei zile va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”. a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *