Un bărbat a produs un accident mortal la Botoșani. Pedeapsa dictată de judecători!

Un bărbat din Suceava care a produs, în urmă cu cinci ani, un accident mortal pe o stradă din municipiul Botoșani a fost condamnat la trei ani de închisoare sub supraveghere, în baza unei sentințe date, pe 22 martie, de magistrații Curții de Apel Suceava. .

Vasile Andreica, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit vinovat în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Pedeapsa în cazul său este de trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani, după ce inițial tribunalul Botoșani l-a condamnat la doi ani de închisoare sub supraveghere.

De asemenea, suceveanul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare la D.J.D.P. Suceava sau la Primăria orașului Cajvana.

Accicentul a avut loc pe 11 octombrie 2016 pe strada Împărat Traian, când o autoutilitară Mercedes, condusă de Vasile Andreica, ce circula dinspre Răchiţi spre Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a acroşat pietonul în vârstă de 60 de ani ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, victima accidentului, Vasile Ciuclea, a decedat.

 

FOTO! Accident grav, luni dimineață, la Botoșani. Două persoane au fost rănite

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *