Mesajul emoționant al unui militar din Botoșani pentru fiul său. „Cel mai important lucru: Andrei, să știi că nu ne costă nimic să fim buni”

Mesajul unui militar originar din județul Botoșani este promovat de Armata României. Andrei Dumitru Panaitescu, din Săveni, are un fiu de doar o lună și jumătate, iar mesajul transmis pentru Carol Andrei este de-a dreptul emoționant.

Când ai venit pe lume, ai adus atât de multă dragoste cu tine. Nu am mai simțit niciodată ceva atât de puternic. Atunci am știut că voi fi fanul tău numărul unu. Abia aștept să rostești primul cuvânt, să faci primii pași, totuși îmi spun că nu trebuie să ne grăbim, ci să ne bucurăm de fiecare zi împreună. Îmi doresc să reușesc să te cresc puternic și independent. Trebuie să știi că vor fi momente fericite dar și dezamăgiri. Fără momentele grele nu am știi să apreciem lucrurile bune din viața noastră. Aș vrea să mai știi și că din orice situație, de la fiecare persoană întâlnită putem învăța ceva. Cel mai important lucru: Andrei, să știi că nu ne costă nimic să fim buni.„, spune Andrei.

Carol Andrei are o lună și jumătate de viață, tatăl său, Andrei Dumitru Panaitescu, doisprezece ani de carieră în uniforma de protocol, la Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”

Andrei Panaitescu s-a născut în Săveni, Botoşani, pe 9 octombrie, 1989 şi a urmat Liceul Teoretic Dr. Mihai Ciuc din aceeaşi localitate. S-a mutat în Bucureşti şi a urmat Facultatea de Management şi Marketing. Face mult sport, merge la sală şi a participat la o emisiune de la Antena 1.

Sursă foto: Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *