Ea este femeia din Botoșani moartă în accidentul de la Bacău. Mesajul plin de durere transmis de soțul său

Femeia din Botoșani care a murit într-un cumplit accident la Bacău se numește Natalia Manzatu. Aceasta avea o afacere proprie. În vârstă de 34 de ani, ea a murit, vineri, în urma unui accident rutier produs pe drumul național DN 2, pe raza localității Bistrița- Berești din județul Bacău. Femeia a încercat să traverseze drumul alături de fiul său, însă cei doi nu s-au asigurat și au fost loviți în plin de un autoturism Skoda, condus de un bărbat de 58 de ani.

În urma impactului, femeia a murit pe loc, iar fiul acesteia a fost rănit și a fost transportat la un spital din Bacău.

Polițiștii au stabilit că vina producerii accidentului aparține celor doi pietoni care s-au angajat în traversarea neregulamentară a drumului național.

Soțul său a transmis un mesaj plin de durere după ce femeia alături de care a făcut un copil s-a stins din viață.

„Vei ramane a mea pentru totdeauna iubirea mea. Dupa tine, dragostea mea, nu va mai exista nimeni. Te imbratisez pentru tot restul zilelor mele si iti promit ca voi avea grija, prin tot ceea ce vom face, eu si Doru, sa te mandresti cu noi acolo intre ingeri. Te voi iubi la fel până te voi găsi acolo sus, atunci când va veni timpul, puiuțul meu scump. Acum trebuie sa mai astepti un pic ca sa ne putem mandri cu puisorul nostru. Vom vorbi in fiecare zi si ne vom vedea in vise. Cel mare de Sus să aibă grijă de suflețelul tău până ne vom revedea, viața mea. Acum trebuie să îți spun un „adio”pământesc, iar când va veni momentul un „bine te-am regăsit, iubito” etern..”, a spus Lucian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *