Zece percheziții domiciliare efectuate la Botoșani de polițiștii de investigații criminale, după o bătaie în fața complexului Uvertura Mall

Polițiștii botoșăneni au efectuat zece percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Potrivit sursei citate, fapta a avut loc pe 26 februarie 2021, în fața complexului comercial Uvertura Mall din municipiu Botoșani, când doi bărbați, ambii de 36 de ani ar fi fost loviți de mai mulți bărbați cu vârstele cuprinse între 26 și 42 de ani din municipiul Botoșani.

La data de 18 martie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară la persoanle bănuite de comiterea faptelor. În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză, necesare probării activității infracționale. În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora să se  propună soluție procedurală”, a precizat Nenișcu.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *