Primăria municipiului Botoșani face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Primăria Botoșani organizează concurs pentru două posturi de consilier și unul de muncitor. Astfel, pe 14 aprilie 2021, are loc concursul pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, de consilier clasa I grad profesional superior și consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare. 1. Probele stabilite pentru concurs: selecția dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.
Data susținerii probei scrise: 14 aprilie. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 15.03– 05.04.2021, inclusiv, la sediul Primăriei municipiului Botoșani – Serviciul Resurse Umane, iar locul de desfășurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Botoșani din Piața Revoluției nr. 1.

Condiții specifice prevăzute în fișa postului aferente funcției publice:  Consilier clasa I grad profesional superior: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineria mediului sau știința mediului; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție: minim 7 ani.
Consilier clasa I grad profesional asistent: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul
horticultură sau silvicultură; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție: minim 1 an.
Tot pe 14 aprilie se organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții contractuale de execuție vacantă, de muncitor calificat grad profesional III electrician din cadrul Serviciului Edilitare. Probele stabilite pentru concurs: proba scrisă în data de 14 aprilie 2021 ora 10.00; proba practică în data de 15 aprilie ora 12.00; proba interviu se susține în maxim 4 zile de la data susținerii probei practice.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 19 martie – 2 aprilie 2021 la sediul Primăriei municipiului Botoșani
Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție de muncitor calificat grad profesional III (electrician)sunt următoarele:  studii medii (minim 10 clase); școala profesională sau curs de calificare în meseria de electrician; autorizație valabilă pentru lucrări sub tensiune de contact, măsuri electrice, manevre pentru lucrări la înălțime, lucrări de joasă tensiune; vechime în calificare minim 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *