Organizatorul protestului pentru drumurile din Botoșani, sancționat de jandarmi

Organizatorul protestul pentru drumurile proaste din județul Botoșani, Cristian Dumitru Andrioaei, a fost sancționat de jandarmi. Acesta a fost sancționat cu avertisment pentru organizarea marșului auto din 16 martie, dar și a acțiunii de protest din fața Consiliului Județean Botoșani.

„În urma discuției avute cu reprezentatul jandarmeriei, am înțeles  că dumnealor au înțeles pe deplin „rabufnarea” protestatarilor, în urma deplasării in teritoriu, văzând situația drumului, și având în vedere faptul că grupul protestatarilor au avut o cooperare înțelegătoare, am fost sancționat doar cu un avertisment, dar am fost atenționat ca pe viitor să respect normativele legii ce reglementează aceste proteste. Țin să multumesc și pe această cale Jandarmeriei din Botoșani pentru sprijinul și înțelegerea acordată”, ne-a declarat Andrioaei.

Protestul a avut loc, marți, în județul Botoșani. Cetățenii acuză starea proastă a drumului județean care trece prin Blândeşti, Sulița, Lunca, Todireni și Hlipiceni. Oamenii spun că nu mai pot circula din cauza gropilor și că în ciuda nemulțumirilor exprimate și în anii precedenți, autoritățile nu au făcut nimic.

O coloană impresionantă de mașini s-a pornit din Hlipiceni și a ajuns în municipiul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *