Eleva din Botoșani care a obținut aurul la Concursul național de lingvistică. „Cheia succesului rămâne veșnica muncă în echipă”

Concursul național de lingvistică care a avut loc sâmbătă, 27 februarie a.c., i-a adus elevei Niculina Jalbă, de la Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” –structura Bajura-cel mai mare punctaj din județ, 88,5 puncte, și implicit medalia de aur. Performanța elevei din Bajura confirmă încă o dată valoarea învățământului dărăbănean, scrie dărăbăneni.ro. Eleva din clasa a VII-a, a pus satul Bajura și implicit Școală Gimnazială ”Leon Dănăilă” pe ”harta performanței”, așa cum ne-a mărturisit și prof. Mihaela Cardaș, cadrul didactic coordonator al elevei ”de aur”.

”Sunt foarte fericită că am reușit o astfel de „performanță”. În prim plan mă bucură că încrederea oferită mie a rodit, că nu am dezamăgit, și chiar contrar așteptărilor nu foarte mari, am surprins plăcut! Pe poziție secundă stau, ca întotdeauna, detaliile. Nu toți pot înțelege nivelul competiției, emoțiile care te cuprind în decursul celor trei ore și mai ales lunga așteptare de după concurs. Mă bucură grozav rezultatul! Iar cheia succesului rămâne veșnica muncă în echipă! Doresc să mulțumesc doamnei profesor, părinților mei și tuturor celor care mi-au oferit încredere!” a precizat pentru publicația Darabaneni.roNiculina Jalbă.

”În calitate de profesor coordonator nu-mi rămâne decât să o felicit și să-i mulțumesc întreg pentru implicarea, perseverența și dăruirea de care a dat dovadă în decursul anilor, întrucât eleva mea cu părul asemeni spicelor de grâu și graiul peltic nu e la prima performanță notabilă! I-am descoperit abilitățile încă din clasa a V-a, fiind la rândul meu fascinată de complexitatea subiectelor de lingvistică, am crezut în ea și rezultatele nu au întârziat să apară” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Mihaela Cardaș.
”Rezultatul obținut de „fetița cu părul bălai” ne-a adus o imensă bucurie. Munca, seriozitatea și responsabilitatea celor două părți ale educației s-au dovedit a fi prezente și în structurile Școlii Gimnaziale Leon Dănăilă, mai exact Școala Gimnazială Bajura. Suntem mândri să o avem eleva noastră și o felicităm atât pe Niculina cât și pe cea care i-a fost părtașă la rezultatul obținut, doamna profesor Mihaela Cardaș”, ne-a transmis și Galia Hrimiuc, directorul școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” din Darabani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *