Metodă nouă de izolare a locuințelor! O firmă din Botoșani aplică izolații cu spumă poliuretanică

O firmă din Botoșani aplică o metodă nouă de izolare a locuințelor. Aceasta s-a specializat în izolațiilor cu spumă poliuretanică, una dintre cele mai eficiente soluții pentru păstrarea confortului în locuințe atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Societatea comercială Gimasco House Construct SRL Botoșani oferă clienților săi o metodă de izolație simplă, eficientă și de durată. Ea utilizează spumă poliuretanică și poliuree de cea mai înaltă calitate, aplicate folosind echipamente de ultimă generație și personal calificat.

Popularitatea spumei poliuretanice este în continuă creștere in România și este o metodă de izolare a locuinței pe care din ce în ce mai mulți români o preferă față de metodele de izolare clasice cu vată  minerală sau polistiren. Așadar fie că îți construiești o casă sau renovezi una existentă cu siguranță te  interesează cea mai bună izolație termică, cea mai eficientă hidroizolație și poate și cea mai tare izolație fonică pentru aceasta.

Izolația cu spumă poliuretanică  depășește ca durată de viață  orice altă metoda de izolare, atingând durata de viață a întregii construcții deservite și se poate aplica prin orice colțuri altfel de neatins, pe orice margine și în orice gol, indiferent de material .

Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0745 680 305 și 0757 049 666 sau e-mail [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *