Fuziune între două cunoscute firme de pază din Botoșani. Noua firmă, prima în Topul județean al firmelor pe 2019

Una dintre cele mai puternice firme de protecție și pază din Botoșani, Kobra Force Security SRL, își mărește lunar portofoliul de clienți.  Aflată pe prima poziție în Topul județean al firmelor pe 2019, la categoria întreprinderi mici, Kobra Force Security SRL continuă să se dezvolte, impunându-se pe piață prin calitatea serviciilor și prin seriozitate.

Societatea administrată de Ioan Dănilă a avut în 2019, potrivit datelor Ministerului de Finanțe, o cifră de afaceri  de 1.008.186 lei și un profit net de 116.785, la o medie de 33 de angajați.

În baza unei hotărâri a Tribunalului Botoșani, Kobra Force Security SRL a fuzionat prin absorție cu Dacii Pază și Protecție SRL, preluând activul și pasivul acesteia. În urma fuziunii, Kobra Force Security și-a luat angajamentul plății la bugetul de stat a tuturor obligațiilor restante la bugetul de stat înregistrate de Dacii Pază și Protecție SRL.

”Nu ne-am gândit niciodată să băgăm Dacii Pază şi Protecţie în faliment. Am încercat întotodeauna să ne plătim datoriile și din acest motiv am acceptat să înghițim și să preluăm și sumele de plată ale acesteia. Am eșalonat datoriile  pe care le aveau la bugetul de stat și le plătim în fiecare lună”, a spus Ioan Dănilă.

 

Cine este omul de afaceri din Botoșani trimis în judecată pentru evaziune fiscală de 40 de milioane de lei!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *